Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Interessante en leuke training

Ook deze vervolgtraining mindfulnessPLUS training via de MindfulnessFabriek gevolgd en het zat wederom goed in elkaar. Leuke groep en goede trainster (Linda). Ook zeer prettig dat er inhaalmomenten gepland konden worden toen ik er een keer niet bij kon zijn. De oefening in de act-app waren een mooie en goede aanvulling op de training en prettig om na afloop te kunnen blijven gebruiken. Het boek vond ik zelf iets minder prettig, maar dat is denk Ik ook een kwestie van smaak.

Manon, Den Haag
01-04-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Doen

Na een hele fijne mindfulness training gevolgd te hebben heb ik aaneengesloten de mindfulness plus training gevolgd. Op die manier wilde ik de ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan verder vertalen naar concrete acties in mijn dagelijks leven. Fijn om daar bewust mee bezig te zijn met een leuke groep en enthousiaste en betrokken trainer. Het accepteren van mijn gevoelens en emoties en daar met meer afstand naar kijken en de onderliggende boodschap voor jezelf uit kunnen filteren is een belangrijke les geweest. In de training geleerd om minder te reageren en meer vanuit gewenste en helpende acties met gevoelens en emoties om te gaan. Al met al een aanrader indien je met praktische adviezen aan de slag wil om je leven meer aan te laten sluiten bij wat voor jou belangrijk is.

C, Z
28-03-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Deze training heeft mij veel geleerd over mijzelf, wat ik wil in het leven en hoe ik daar kom.

Ik zou deze training zeker aanraden. Het heeft mij veel geleerd over wie ik ben, wat ik wil en of ik daar ook daadwerkelijk naar handel. De training geeft je veel bruikbare informatie, handvaten, tips en oefeningen mee waar je buiten de training om ook mee bezig kan. De compassievolle benadering vanuit ACT en de trainer maakte het voor mij erg prettig en leuk om deze training te volgen. Ik voelde dat ik volledig mijzelf mocht zijn en dat kan ik erg waarderen.

Amber, Enschede
25-03-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Persoonlijke en open lessen

Ik heb gisteren de laatste les van de Mindfullness Plus training gehad. Ik heb de training met heel veel plezier gevolgd. Linda creerde een open sfeer tijdens de les. Dit maakte dat ik me niet geremd voelde bij het uitvoeren van de persoonlijke opdrachten en die ook durfde te delen met mijn mede cursisten. Verder vond ik deze Plus training erg goed aansluiten bij de eerste vooral vanwege zijn praktische en persoonlijke karakter. Veel opdrachten tijdens de les en in het boek zodat je de dingen leert toepassen in jouw eigen dagelijkse leven. Vooral de lessen over de waardes in je leven en hoe je daar invulling aan kan geven vond ik een eye-opener.

Ilse, Apeldoorn
25-03-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Linda Eligh is een fijne en prettige trainer, die je laat nadenken over zaken. Geeft goede uitleg over Act, vraagt door, zorgt dat iedereen aan het woord komt. Ik heb de mindfulness plus training als een waardevolle aanvulling beschouwt op de 1ste mindfulness training. Leuke en leerzame oefeningen, concreet bezig zijn en nog veel meer. Kortom, een aanrader!

Lara, Assendelft
24-03-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Ik heb de online MindfulnessPLUS training van Linda heel erg fijn gevonden. Linda heeft erg veel theoretische kennis en ervaringskennis met de onderwerpen die aan bod komen en brengt dit op een leuke manier over in de lessen. Het is een hele fijne groep waar je veel over jezelf te weten komt en je praktische handvaten leert over hoe makkelijker in het leven te staan. Bedankt Linda!

Rosanne, Rotterdam
24-03-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Bewuster geworden van denkpatronen

Ik heb verschillende ACT sessies met Linda mogen hebben en elke keer keek ik weer uit naar har luisterend oor, haar scherpe observaties en de ACT technieken. Ik ben me bewuster geworden van mijn denkpatronen en mijn valkuilen en ik raad dit iedereen aan. Daarnaast is Linda een hele aardige vrouw bij wie ik me op mijn gemak voelde en door wie ik me gerespecteerd en begrepen voelde.

Cynthia
28-02-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Oog-openner

Heel plezierig in groepsverband. Je ogen worden beter geopend wanneer je ook de verhalen van anderen hoort. Onze trainer Linda deed het op een fijne manier, luisterde goed en nam de tijd voor je. Ze weet waar ze over praat, goede uitleg en doelgericht.

Robert
30-01-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Mooie reis met instrumenten voor het leven

De trainingen van Linda waren elke keer een fijn samenzijn. Linda heeft ons 8 weken lang “instrumenten” aangeboden die je op dagelijkse basis helpen grip te krijgen op je leven en jouw weg te banen. Ze deed dat heel professioneel en met aandacht voor ieder individu in de groep. Daarnaast was het samenzijn ook nog eens heel gezellig!

Marrit, Bilthoven
24-01-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Heerlijk elke week leren in een moment voor mezelf samen met anderen

Deze training heb ik als zeer waardevol ervaren en ik zou het iedereen aanbevelen om een beetje meer te leren over jezelf en over omgaan met je denken en emoties. Het is fijn elke week met een groepje te delen en inspiratie te krijgen onder begeleiding van een zeer empathische trainster.

Maud, Maarn
20-01-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Verrijkend

De groep met deelnemers was heel inspirerend. Leuk om van elKaar te horen hoe iedereen met de stof bezig is en welke stappen er worden gezet. En leuk dat we een vervolgafspraak hebben gemaakt over een half uit jaar om te kijken waar iedereen dan staat.

Chantal, Wageningen
19-01-2022

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Laagdrempelig en effectief

Met veel plezier heb ik twee online trainingen gevolgd (mindfulness basis en plus) bij De MindfulnessFabriek. De trainingen zitten goed in elkaar. De bijgeleverde boeken zijn een goede handleiding, die je ook na het volgen van de cursussen nog eens kan doornemen. Het heeft me veel inzichten gegeven ten tijde van een emotioneel beladen periode. Hiervoor had ik al ruime ervaring in het thema mindfulness en persoonlijke ontwikkeling, maar dit zijn trainingen die relevant blijven. Dit komt doordat ze een grote DOE factor hebben. Je kunt immers veel kennis hebben, maar het gaat erom dat je er wat mee doet. Een aanrader voor als je beginnend, maar zeker ook als je ervaren bent.

Margot, Rijsbergen
23-11-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Heldere cursus met heel veel content in de vorm van werkboek, video en theorie

Ik volgde de ACT-cursus bij Linda en heb haar als een zeer prettige, betrokken docente ervaren. Ze was goed voorbereid, aandachtig en maakte de cursus persoonlijk relevant.

Anne, Rotterdam
12-11-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Mooie reis

De opbouw van de mindfulness plus training door Jeroen en Linda is erg goed. Veel praktische info in de vorm van filmpjes en oefeningen, naast kernachtig weergegeven theorie. Het is een mooi vervolg op de mindfulness training om meer context te krijgen bij de mindfulness-oefeningen en actiegericht met je gedrag aan de gang te gaan.

Marjanne , Utrecht
14-5-2021                                                   

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Goede ervaring, veel aan gehad. Ging met plezier heen. Prima docenten allebei.

Heel tevreden

Suzan , Haren
12-5-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Zeer waardevolle cursus.

Ik heb deze online cursus als zeer waardevol ervaren, de cursus is duidelijk , leerzaam , humoristisch en diepgaand. Ik had het geluk deze training te krijgen van Jeroen Kortooms en Linda Eligh, wat een fijne mensen. De 2 vullen elkaar precies goed aan en zijn zeer toegankelijk. Het voelde direct vertrouwd, ze weten de lesstof goed uit te leggen en vooral ook met praktische leuke oefeningen. Ik wil me zeker hier verder in gaan ontwikkelen.

Marlon , Uden
15-2-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

“Dubbel” fijne ACT (Mindfulness plus) training

Super fijn een training bij Jeroen Kortooms en Linda Eligh gevolgd te hebben. Ik ben dankbaar dat ik bij hen in de online groep ben gekomen. Eerst zag ik een beetje op tegen deze online variant. Maar het is me boven verwachting goed bevallen. Met name door de fijne samenwerking tussen Jeroen en Linda waarbij zij elkaar zeer goed aanvullen en goed de aandacht verdelen tussen de deelnemers. Ik vind het erg jammer dat de training er alweer op zit!

Chloe , Berkel en Rodenrijs
15-2-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Een waardevolle cursus

Een waardevolle cursus die je handvaten geeft om dingen aan te pakken op je eigen manier en ervoor zorgt dat je hier bewuster mee om kan gaan. Zelf de cursus bij Jeroen en Linda gehad, hier was ik erg over te spreken.

Britt , Den helder
20-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Een waardevolle ervaring

De ACT cursus geleid door Jeroen Kortooms en Linda Eligh was bijzonder informatief en effectief met een goede afwisseling en balans tussen uitleg van de principes van Act, behandeling van huiswerk, meditatie, oefening en gesprek in tweetallen. De leiders creëerden voor de deelnemers een veilige, open en vriendelijke omgeving waarin al snel over vertrouwelijke – en gevoelige kwesties gesproken kon worden. Voor mij vielen er verschillende kwartjes omtrent de relatie tussen motivatie en waarden en ook m.b.t. het omgaan met lastige gevoelens. veel dank.

Josine , Den Haag
19-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Waardevolle inzichten

Ik heb veel over mezelf geleerd en handvaten gekregen in hoe ik met bepaalde situaties effectiever kan omgaan.

Ik heb vooral geleerd flexibiliteit te hanteren in alle uitdagingen die in deze wereld aanwezig zijn 🙂

Michelle , Groningen
19-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Deze training is als een spiegel en handboek ineen.

Ondanks de weerstand die ik aanvankelijk voelde om een online training te volgen, kan ik na acht sessies niet anders dan concluderen dat deze training mij een spiegel heeft voorgehouden en handvaten heeft gegeven om situaties die ik lastig vind aan te gaan. Het heeft mij doen inzien dat ik niet een willoos slachtoffer ben die allerlei zaken overkomt, maar dat ik ook actief voor dingen kan kiezen die waardevol zijn voor mij. En dat voelt goed!

Lisa , Amsterdam
18-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Leerzaam

Het waren 8 leerzame en fijne weken. In deze onrustige en onzekere tijd met Corona was de donderavond voor mij een rustpunt. Stilstaan bij jezelf en alles wat er leeft in je qua gedachten en gevoelens is heel belangrijk om mentaal fit te blijven. De wekelijkse terugkerende meditaties, act tools zijn helpend in de dagelijkse praktijk. Jeroen Kortooms en Linda Eligh waren de trainers die elkaar goed aanvulden en zeer kundig zijn op het gebied van Act en je veilig lieten voelen in de groep.

Marieke , Groningen
15-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Goede start van bewuster leven en genieten

Fijne begeleiding en uitleg hoe het lichaam en de geest werkt. Het is een goed begin om te leren hoe je dingen anders aan kunt pakken en niet in de zelfde patronen blijft hangen.

Brenda , Amstelveen
2-11-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Goed voelen waar het om draait in mijn leven

De Mindfulness Plus online training heeft mijn manier van denken en voelen verrijkt. Ik heb geleerd om met moeilijke gedachten om te gaan en te voelen waar het voor mij echt om draait in het leven. Dat gaat me verder helpen!

Birgt , Utrecht
1-11-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Ik heb veel handvatten aangereikt gekregen die ik goed kan gebruiken in mijn dagelijks leven.

Tijdens de Mindfulnessplus ONLINE heb ik meer inzicht gekregen en goede oefeningen geleerd die ik zelf kan toepassen. Hele fijn training, dank Jeroen en Linda!

Elze , Utrecht
1-11-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Een waardevolle training met diepgang en duidelijke opbouw

De training MindfulnessPLUS (ACT) Online is een goed vervolg op de Mindfulnesstraining van de MindfulnessFabriek. Met deze training ontdek je wat je echt belangrijk vindt. De opbouw is duidelijk omdat je ergens naartoe werkt, de onderdelen komen steeds terug. Tijdens de training gaven trainers Jeroen en Linda iedere deelnemer voldoende ruimte en spoorden zij ons aan actief mee te doen binnen je eigen grenzen. Dat er twee trainers waren vond ik erg prettig omdat zij elkaar goed aanvullen. De lessen zijn interactief: de duidelijke uitleg werd afgewisseld met informatieve filmpjes of je werd in een aparte sessie geplaatst voor een opdracht. Qua techniek ben ik ook positief: de trainers zijn kundig met de gekozen videocommunicatie-tool en de aanvullende app werkt goed (waarin voldoende opdrachten worden gedeeld). De trainers lieten zien ook over deze digitale vaardigheden te beschikken waardoor het professioneel overkomt. Ik vind de online training een zeer goed alternatief voor fysieke bijeenkomsten!

Renske , Tilburg
30-10-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo