Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Heldere cursus met heel veel content in de vorm van werkboek, video en theorie

Ik volgde de ACT-cursus bij Linda en heb haar als een zeer prettige, betrokken docente ervaren. Ze was goed voorbereid, aandachtig en maakte de cursus persoonlijk relevant.

Anne, Rotterdam
12-11-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Mooie reis

De opbouw van de mindfulness plus training door Jeroen en Linda is erg goed. Veel praktische info in de vorm van filmpjes en oefeningen, naast kernachtig weergegeven theorie. Het is een mooi vervolg op de mindfulness training om meer context te krijgen bij de mindfulness-oefeningen en actiegericht met je gedrag aan de gang te gaan.

Marjanne , Utrecht
14-5-2021                                                   

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Goede ervaring, veel aan gehad. Ging met plezier heen. Prima docenten allebei.

Heel tevreden

Suzan , Haren
12-5-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Zeer waardevolle cursus.

Ik heb deze online cursus als zeer waardevol ervaren, de cursus is duidelijk , leerzaam , humoristisch en diepgaand. Ik had het geluk deze training te krijgen van Jeroen Kortooms en Linda Eligh, wat een fijne mensen. De 2 vullen elkaar precies goed aan en zijn zeer toegankelijk. Het voelde direct vertrouwd, ze weten de lesstof goed uit te leggen en vooral ook met praktische leuke oefeningen. Ik wil me zeker hier verder in gaan ontwikkelen.

Marlon , Uden
15-2-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

“Dubbel” fijne ACT (Mindfulness plus) training

Super fijn een training bij Jeroen Kortooms en Linda Eligh gevolgd te hebben. Ik ben dankbaar dat ik bij hen in de online groep ben gekomen. Eerst zag ik een beetje op tegen deze online variant. Maar het is me boven verwachting goed bevallen. Met name door de fijne samenwerking tussen Jeroen en Linda waarbij zij elkaar zeer goed aanvullen en goed de aandacht verdelen tussen de deelnemers. Ik vind het erg jammer dat de training er alweer op zit!

Chloe , Berkel en Rodenrijs
15-2-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Een waardevolle cursus

Een waardevolle cursus die je handvaten geeft om dingen aan te pakken op je eigen manier en ervoor zorgt dat je hier bewuster mee om kan gaan. Zelf de cursus bij Jeroen en Linda gehad, hier was ik erg over te spreken.

Britt , Den helder
20-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Een waardevolle ervaring

De ACT cursus geleid door Jeroen Kortooms en Linda Eligh was bijzonder informatief en effectief met een goede afwisseling en balans tussen uitleg van de principes van Act, behandeling van huiswerk, meditatie, oefening en gesprek in tweetallen. De leiders creëerden voor de deelnemers een veilige, open en vriendelijke omgeving waarin al snel over vertrouwelijke – en gevoelige kwesties gesproken kon worden. Voor mij vielen er verschillende kwartjes omtrent de relatie tussen motivatie en waarden en ook m.b.t. het omgaan met lastige gevoelens. veel dank.

Josine , Den Haag
19-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Waardevolle inzichten

Ik heb veel over mezelf geleerd en handvaten gekregen in hoe ik met bepaalde situaties effectiever kan omgaan.

Ik heb vooral geleerd flexibiliteit te hanteren in alle uitdagingen die in deze wereld aanwezig zijn 🙂

Michelle , Groningen
19-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Deze training is als een spiegel en handboek ineen.

Ondanks de weerstand die ik aanvankelijk voelde om een online training te volgen, kan ik na acht sessies niet anders dan concluderen dat deze training mij een spiegel heeft voorgehouden en handvaten heeft gegeven om situaties die ik lastig vind aan te gaan. Het heeft mij doen inzien dat ik niet een willoos slachtoffer ben die allerlei zaken overkomt, maar dat ik ook actief voor dingen kan kiezen die waardevol zijn voor mij. En dat voelt goed!

Lisa , Amsterdam
18-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Leerzaam

Het waren 8 leerzame en fijne weken. In deze onrustige en onzekere tijd met Corona was de donderavond voor mij een rustpunt. Stilstaan bij jezelf en alles wat er leeft in je qua gedachten en gevoelens is heel belangrijk om mentaal fit te blijven. De wekelijkse terugkerende meditaties, act tools zijn helpend in de dagelijkse praktijk. Jeroen Kortooms en Linda Eligh waren de trainers die elkaar goed aanvulden en zeer kundig zijn op het gebied van Act en je veilig lieten voelen in de groep.

Marieke , Groningen
15-1-2021

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Goede start van bewuster leven en genieten

Fijne begeleiding en uitleg hoe het lichaam en de geest werkt. Het is een goed begin om te leren hoe je dingen anders aan kunt pakken en niet in de zelfde patronen blijft hangen.

Brenda , Amstelveen
2-11-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Goed voelen waar het om draait in mijn leven

De Mindfulness Plus online training heeft mijn manier van denken en voelen verrijkt. Ik heb geleerd om met moeilijke gedachten om te gaan en te voelen waar het voor mij echt om draait in het leven. Dat gaat me verder helpen!

Birgt , Utrecht
1-11-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Ik heb veel handvatten aangereikt gekregen die ik goed kan gebruiken in mijn dagelijks leven.

Tijdens de Mindfulnessplus ONLINE heb ik meer inzicht gekregen en goede oefeningen geleerd die ik zelf kan toepassen. Hele fijn training, dank Jeroen en Linda!

Elze , Utrecht
1-11-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo

Een waardevolle training met diepgang en duidelijke opbouw

De training MindfulnessPLUS (ACT) Online is een goed vervolg op de Mindfulnesstraining van de MindfulnessFabriek. Met deze training ontdek je wat je echt belangrijk vindt. De opbouw is duidelijk omdat je ergens naartoe werkt, de onderdelen komen steeds terug. Tijdens de training gaven trainers Jeroen en Linda iedere deelnemer voldoende ruimte en spoorden zij ons aan actief mee te doen binnen je eigen grenzen. Dat er twee trainers waren vond ik erg prettig omdat zij elkaar goed aanvullen. De lessen zijn interactief: de duidelijke uitleg werd afgewisseld met informatieve filmpjes of je werd in een aparte sessie geplaatst voor een opdracht. Qua techniek ben ik ook positief: de trainers zijn kundig met de gekozen videocommunicatie-tool en de aanvullende app werkt goed (waarin voldoende opdrachten worden gedeeld). De trainers lieten zien ook over deze digitale vaardigheden te beschikken waardoor het professioneel overkomt. Ik vind de online training een zeer goed alternatief voor fysieke bijeenkomsten!

Renske , Tilburg
30-10-2020

Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo
Sitelogo