In samenwerking met de Mindfulnessfabriek geef ik online groepstrainingen over ACT. ACT is sterk verwant met positieve psychologie en mindfulness. De training wordt daarom ook wel MindfulnessPLUS training genoemd. Je kunt de training echter ook prima volgens zonder dat je eerst een mindfulnesstraining hebt gedaan.

Onderzoeken waar je tegenaan loopt en hoe je daarmee om kunt gaan in je dagelijks leven staat op de voorgrond. Ook ga je uitzoeken wat voor jou belangrijk is en ga je kijken hoe je je leven meer op basis van je waarden kunt invullen. De ACT training is geen meditatietraining. Er zitten wel aandachtsoefeningen in het programma maar dit is een klein onderdeel.

De trainingen bestaan uit 8 bijeenkomsten van anderhalf uur. In elke training staan we stil bij een specifieke zuil van ACT door middel van filmpjes, oefeningen en extra uitleg. Bij de training ontvang je ook een werkboek en toegang tot een digitale omgeving met allerlei leuke filmpjes en extra oefeningen. Ook wordt alles wat tijdens de training is behandeld, aan je toegestuurd. Ook na de training hou je nog toegang tot deze omgeving.


Twijfel je nog?


Dan kun je er ook voor kiezen om een mindfulnessPLUS workshop te volgen.


Je kunt je opgeven voor de workshop of de groepstraining, of wil je eerst meer informatie, stuur mij dan een mailtje via praktijklindaeligh@gmail.com

Je kunt ook een en ander nog eens nalezen op Mindfulness trainingen Nederland, ook online: mindfulnessfabriek . Zoek dan op MindfulnessPLUS training en/of Workshop